EP Serviceplan, 60 maanden zekerheid voor zorgeloos genieten.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Erg vervelend en het zorgt vaak voor hoge reparatiekosten. Met het EP:Serviceplan hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Vanaf dag 1 is o.a. uw nieuwe vaatwasser, wasmachine, droger, koelkast, vriezer, stofzuiger verzekerd tegen alle reparatiekosten*.

Het “EP Serviceplan” biedt u uitstekende dekking

Het EP Serviceplan biedt in deze gevallen uitkomst. Het EP Serviceplan is de uitgebreide verzekering tegen de gevolgen van dagelijks ongelukken zoals vallen, waterschade, verstopping, verkalking, brand, kortsluiting of te hoge spanning. Op het moment dat de wettelijke rechten en fabrieksgarantie niet gelden, biedt het EP:Serviceplan uitkomst. Zo bent u altijd verzekerd van een werkend apparaat en kunt u zorgeloos genieten van uw aankoop.

Tip: ook wanneer u niet direct bij uw aankoop een Service Plan heeft afgesloten, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt namelijk tot 30 dagen na aankoop alsnog gebruik maken van het Service Plan. 

Wilt u meer informatie over het EP serviceplan? Neem dan contact met ons op; via het onderstaand formulier, telefonisch of kom in onze winkel

Vergeet u per ongeluk het filter van uw droger te reinigen of bent u vergeten uw broekzak te legen en wast u per abuis een muntstuk mee,waardoor de pomp van uw wasmachine vastloopt?

Maakt u zich geen zorgen, want in deze gevallen kunt u vertrouwen op het EP:Serviceplan.

Als het mogelijk is repareren wij uw apparaat kosteloos. Is reparatie niet meer mogelijk, dan vervangen wij inde eerste twee jaar uw defecte apparaat door een vergelijkbaar apparaat met dezelfde specificaties. Daarmee vergoeden wij dus in de eerste twee jaren tot maximaal 100% van de aanschafprijs van uw apparaat en tot maximaal 60% in het vijfde jaar na aanschaf.

Profiteer van een dekking die veel verder gaat dan de fabrieksgarantie en uw wettelijke rechten. klik hier om de premiebedragen te bekijken en de algemenevoorwaarden.

 

contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u informatie? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Prijsopgave Inmeetservice Bezorgservice Montageservice Serviceplan Reparatieservice Andere vraag Afspraak maken

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.