Sinds 2016 wij dealer zijn geworden van het Italiaanse merk Gaggia. 


Het merk Gaggia maakt al meer dan 70 jaar koffiemachines. In eerste instantie maakten ze piston machines. Eerst deden zij dit alleen voor de horeca. In 1977 werd de eerste espresso machine voor thuisgebruik gemaakt. De machine heette Baby Gaggia. Al gauw werd deze Baby Gaggia de best verkochte espressomachine en een status symbool.

Met de komst van de Gaggia Titanium in 2004 werd in Nederland het startsein gegeven voor een nieuwe trend in espressomachines. Deze Gaggia Titanium was uitgerust met 2 thermoblokken, voor snelle stoom en koffie, volledig staal en inox met een elektronisch display, 

Nu anno 2018 heeft Gaggia een geruime keus aan echte Italiaanse volautomatische espressomachines. 


Ben jij een liefhebber van echte Italiaanse koffie? Kies dan voor een fantastisch espresso apparaat van Gaggia! Gaggia is de grootste espressomachine fabrikant van Italië. In het assortiment van Analbers Witgoed vind je diverse Gaggia espressomachines. Van de Gaggia Classic tot de Gaggia Titanium.

Kom eens een kijkje nemen bij ons in de winkel, en laat je adviseren over dit mooie product. Kunt je niet wachten, kijk dan eerst even op de website van Sidha Technology, de importeur van Gaggia koffiemachines. 

 

 

contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u informatie? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.